West End Residence 1 Min leestijdNoord Holland

Het stijlvolle West End Residence ligt in de Gooi- en Vechtstreek, centraal in Nederland en nabij Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

West End Residence – Loosdrecht

14 luxueuze nieuwe ‘penthouse’ appartementen gelegen in de Gooi- en Vechtstreek, ook wel ‘De watertuin van Amsterdam’ genoemd.

De opdracht aan de architecten luidde:

Ontwerp duurzame, exclusieve, tijdsbestendige en veilige penthouse-appartementen voor de ‘happy few’ met veel woonervaring en gevoel voor stijl en klasse.

De architecten zijn in hun opdracht ruimschoots geslaagd.

Het stijlvolle West End Residence bevindt zich op één van de mooiste locaties van de Loosdrechtse plassen. Met de recreatieplas aan de ene kant van de gebouwen en het natuurgebied, de Loenderveense Plas, aan de andere kant, is vrij uitzicht gewaarborgd.
Op deze bijzondere plek zijn twee gebouwen gerealiseerd met elk zes riante appartementen en één penthouse. Het penthouse strekt zich uit over de gehele derde verdieping.
De twee gebouwen zijn met elkaar verbonden door middel van een zeer luxe afgewerkte ondergrondse privé garage met zeer royale parkeerplaatsen per appartement en individuele bergingen van ca. 22 m². 

De luxe haven wordt met de ontwikkeling van de penthouse-appartementen compleet nieuw aangelegd. Elke bewoner heeft prioriteit om één of meerdere ligplaatsen te huren.

Contacteer: Ter Haar Makelaars

  • Ter Haar Makelaars
Prijsklasse20550003750000
Aantal eenheden14
1030359172.jpg
ontwerp_header.jpg
ontwerp_totaal.jpg
residentie_bijkeuken.jpg
residentie_slaapkamer.jpg
complex_totaal.jpg