Villa te koop in AMSTERDAM met referentie 19604539861 Roemer Visscherstraat 18, 1054 EX AMSTERDAM
Ref. AM13826

Mar J. Heule Makelaardij
Vraagprijs€ 3.350.000 k.k.
Perceelopp.186 m²
Woonopp.392 m²

Contacteer Mar J. Heule Makelaardij

Geheel (ontwikkelings) pand gelegen in een topstraat met omgevingsvergunning.

De Roemer Visscherstraat ligt in een zeer gewilde en populaire woonwijk, tussen de Vondelstraat en het Vondelpark. Dit voelt aan als een dorp, met prachtige historische huizen. Een mooi voorbeeld voor deze huizen zijn de zogenaamde ‘Zeven landen huizen’, iets verderop in de straat. Deze werden gebouwd in 1895 door de architect Tjeerd Kuipers voor de internationale wereldtentoonstelling.
De woonwijk is aangenaam rustig maar tegelijkertijd ook vlakbij de drukte die Amsterdam tevens te bieden heeft. Wanneer u de Van Baerlestraat oversteekt wandelt u zo het Vondelpark in. Voor de cultuurliefhebbers is er op loopafstand meer dan genoeg te zien en te beleven. U zit namelijk vlakbij het Museumkwartier, met o.a. het Rijksmuseum en Stedelijk museum. Om te winkelen in ‘Zuid’ en in de P.C. Hooftstraat zit u hier op de juiste plek, verder kunt u heerlijk eten en uitgaan op loopafstand van uw woning. Dit is zoals leven in de stad is bedoeld.

Dit gehele pand is klaar om door iemand met zorg en aandacht te worden ontwikkeld. Het pand is reeds intern uitgesloopt. De vergunningen zijn verleend om er een dubbel benedenhuis alsmede drie afzonderlijke bovenwoningen van te maken. De vergunning omhelst onder andere het uitdiepen van het souterrain, het gedeeltelijk uitbouwen van de begane grond, het plaatsen van koekoeken in de voorgevel, het plaatsen van balkons aan de achterzijde, het plaatsen van dakkapellen op de bovenste verdieping.

De indeling is als volgt.

Ruime entree.
Begane grond woonkamer van voor tot achter, kamer aan de achterzijde, trap naar het souterrain, hier zijn meerderde indelingen mogelijk waaronder twee of drie slaapkamers, een gym, wellness etc. U heeft toegang tot de tuin vanuit deze verdieping. de tuin is ruim van opzet en heeft de middagzon.

De eerste verdieping kenmerkt zich door een zee van licht en bijzonder hoog plafond van bijna 4 meter hoog. Aan de voorzijde treft u een charmante erker. U kunt hier makkelijk een of twee ruime slaapkamers kwijt alsmede een riante badkamer en woonkamer.

De tweede verdieping heeft aan de voorzijde een inpandig balkon en achter een grote raampartij. De mogelijke indeling behelst een woonkamer, twee ruime slaapkamers alsmede badkamer en een balkon.

De derde verdieping is de kapverdieping. wederom hoog en licht van opzet. U kunt hier een mooie loft van maken dan wel twee kamers creëren.

Bijzonderheden:

Geheel pand met omgevingsvergunning- dubbel benedenhuis en drie bovenwoningen.
Op dit moment ca 392 m2 woonoppervlak, na verbouwing 404 m2.
Toplocatie- tussen Amsterdam West, Zuid en Centrum ingeklemd.
Eigen grond.
Vraagprijs € 3.350.000 KK
Vaste notaris.

Vastgoed IDAM13826
Vraagprijs€ 3.350.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.392 m²
Perceelopp.186 m²
Bouwjaar1893
Slaapkamers8
Badkamers5
Garages -
EnergielabelG

Mar J. Heule Makelaardij De Lairessestraat 16, 1071 PA Amsterdam

  • Maandag - DonderdagOpen van 08.30 - 17.00
  • Vrijdag Open van 08.30 - 16.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Mar J. Heule Makelaardij