Appartement te koop in LAREN met referentie 19204936784 Hein Keverweg 31, 1251 BT LAREN
Ref. LN101565

Voorma en Walch Laren
Vraagprijs€ 3.500.000 k.k.
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.270 m²

Contacteer Voorma en Walch Laren

Mogen wij u even voorstellen? Het penthouse van uw dromen……….

“De Laerderhorst” een prachtig landhuis, omgeven door een al even fraaie parktuin. Het geheel oogt als een imposant landgoed, al eeuwen diepgeworteld in de Larense zandgrond. Niets is minder waar. U ziet hier een recent gebouwd, exclusief en kleinschalig appartementencomplex. Het penthouse? Daar kan uw droom werkelijkheid worden.

Voilà, de Laerderhorst, in 2007 gerealiseerd door de mensen die wél weten hoe het moet: het team van Vlassak-Verhulst bouwt al ruim 50 jaar prachtige panden, die eruit zien alsof ze er al eeuwen staan. Van chique Franse manoirs tot knusse Engelse cottages, van klassieke Gooise villa’s tot stoere Amsterdamse School-landhuizen, onze Vlaamse buren trekken keer op keer een huzarenstukje uit de Hollandse klei of, in dit geval, de Gooise zandgrond. Materiaalgebruik, detaillering, maatvoering, alles klopt. En zo staat nu op een perceel van ruim 5.000 m² in een gezellig en groen Laren een landhuis te schitteren, dat historische accuratesse op weergaloze wijze combineert met hedendaags comfort. Slechts 4 appartementen en 1 heerlijk penthouse vindt u onder de kap: overigens een staaltje ambachtelijk rietdekken van de bovenste plank. En dat penthouse kan nu het uwe worden.

Laten wij even een paar woorden wijden aan de ligging: op 10 minuten kuieren van centre-ville Laren, vlakbij het onvolprezen Singer. Mocht u voor werk- of sociale verplichtingen naar andere delen van het land moeten, dan zit u zo op de A1. De golfers onder u kunnen her en der in ’t Gooi hun hart ruimschoots ophalen, terwijl de zeilers langs het Gooimeer kunnen kiezen uit diverse charmante jachthavens. Eindeloos wandelen of paardrijden, doet u in ’t Goois Natuurreservaat en de Bourgondiërs onder u zullen snel de weg vinden naar de charmante horeca in Laren, Blaricum en omstreken.

Waar u ook maar uw dagen mee vult, het mooiste moment zal ‘thuiskomen’ zijn, wanneer de op afstand bedienbare poort van de Laerderhorst voor u openzwaait en u de klassieke kasseien van de oprijlaan oprijdt, langs strak geschoren hagen en biljartlaken-gazons die uitnodigen tot een partijtje croquet. De parkachtige tuin, waarvan een groot deel voor algemeen gebruik is, doet in stijl en kwaliteit van aanleg niet onder voor het landhuis. Volwassen bomen en heesters geven een heerlijk gevoel van beschutting en klassieke vormsnoei wordt afgewisseld met weelderige beplanting. Dit alles wordt op vakkundige wijze voor u bijgehouden, zoals ook het onderhoud van het pand uitstekend geregeld is, met dank aan een betrokken VvE. U rijdt door naar de onder Laerderhorst gelegen parkeerkelder, waar u de beschikking heeft over twee ruime plekken en waarvandaan een lift u rechtstreeks naar uw penthouse voert. Uiteraard is er ook voldoende parkeergelegenheid en plein-air.

Stapt u vanuit de lift de hal van uw 270 m2 grote penthouse in, dan merkt u dagelijks hoe prettig en praktisch de U-vormige plattegrond ingedeeld is. Zitkamer, eetkamer en keuken liggen en filade, met toegang tot ruime terrassen en zicht over de ‘landerijen’ (ja, het voelt hier werkelijk of u op een landgoed woont). Een riant kantoor vervolmaakt de lange zijde. De twee slaapkamers liggen ieder in een eigen vleugel en beschikken uiteraard elk over een luxe badkamer, waarbij de master-bedroom ook nog een ruime kleedkamer ter beschikking heeft. Her en der in het penthouse bevinden zich praktische berg-, was- en technische ruimtes, prettig uit het zicht, maar net zo hoogwaardig afgewerkt als de rest. Want hier zijn kosten noch moeite gespaard: maatwerkkasten, een smaakvolle combinatie van natuursteen en ‘zachte’ vloeren, drie openhaarden, waarvan een op het terras bij de zitkamer, automatische zonwering en programmeerbare verlichting. Om maar wat te noemen…

U voelt in uw penthouse de zorgen van alledag direct van uw schouders glijden. Maar wilt u nog even extra ontspannen, dan neemt u de lift weer, terug naar de kelder. Want daar vindt u een wellnessruimte die u op alle wenken bedient, met een hammam, een solarium, een zwembad, een sauna, doucheruimtes en zelfs of uiteraard(?) een bar.

Parktuin, landhuis, rust, ruimte, penthouse, de Laerderhorst biedt u the best of all worlds.

Voor een rondleiding door dit fantastische penthouse, kunt u contact opnemen met Bart Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur. Nog beter is om uw eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.

Vastgoed IDLN101565
Vraagprijs€ 3.500.000 k.k.
WoningtypeAppartement
Woonopp.270 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2007
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages1
EnergielabelC

Voorma en Walch Laren Brink 34, 1251 KW Laren

  • Maandag - VrijdagOpen van 08.30 - 17.30
  • Zaterdag Open van 10.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Voorma en Walch Laren