Ruim en statig pand Minckelersstraat 18, 6211 GX Maastricht
Ref. NL-8412

PH Exclusive Real Estate
Vraagprijs€ 995.000 k.k.
Perceelopp.142 m²
Woonopp.276 m²

Contacteer PH Exclusive Real Estate

Omgeven door historisch Maastricht, ligt dit zeer ruime statige pand. Met het Vrijthof en het stadspark nabij is dit een absolute toplocatie. De royale afmetingen van het het pand geeft de nieuwe eigenaar veel mogelijkheden om de woning te moderniseren. Deze statige woning is geschikt voor elke woonstijl en in staat om een grote eengezinswoning of een unieke mix van commercieel en residentieel gebruik op te leveren. Creëer een fijne plek om te ontspannen, richt één van de vertrekken in als thuiskantoor of atelier en/of geef de kinderen een eigen domein waar zij zich kunnen terug trekken.

Indeling:

Souterrain:
Het souterrain geeft ruimte tot een tweetal bergingen, herbergt de installatievoorzieningen en heeft een hoogte van 2 meter.

Begane grond:
Ervaar de uitstraling van dit herenhuis en loop via de entree door naar de ruime woonkamer, welke momenteel fungeert als flexwerkkantoor. De goed bemeten ruimte wordt middels klassieke en-suite deuren van elkaar gescheiden en beschikken over grote raampartijen die zorgen voor een aangename lichtinval. Ornamenten, de sierlijsten, de hoge plafonds en de openhaard maken het een woning met cachet, waarbij modernisering ervoor kan zorgen dat het geheel tot uiting komt. De indeling maakt het mogelijk om de ruimte als geheel te gebruiken of juist als afzonderlijke vertrekken. Aangrenzend is de stadstuin gelegen; een geweldige plek om samen of alleen te ontspannen en te genieten van het buiten zijn. Geniet van de mogelijkheid om het volledig naar eigen smaak te moderniseren en een eigen thuis te creëren.

Eerste verdieping:
De stijlvolle trap van hout loopt over in een verdieping vol verrassende ruimtes. Betreed de eerste slaapkamer momenteel ingericht als woonkamer met frans balkon en potentieel dakterras. De badkamer wordt gekenmerkt door een ligbad en wastafel. Een drietal overige ruime slaapkamers complementeren deze verdieping.

Tweede verdieping:
De bordestrap vervolgt zijn weg naar de tweede verdieping. Moderne kasten en inbouwapparatuur voorzien de keuken van een naadloze uitstraling. Deze verdieping geeft toegang tot het privé dakterras. Het zonnige dakterras is de perfecte plek om met het gezin of met vrienden wat te eten en drinken of om juist te ontsnappen aan het bruisende stadsleven en tot rust te komen. Een ruime slaapkamer complementeert deze verdieping.

Derde verdieping:
Middels de trap van hout naar een derde niveau vol elegant ontworpen ruimten. De verdieping herbergt de primaire slaapkamer met badkamer ensuite. Ontworpen voor de grootst mogelijk privacy en ontspanning, gekenmerkt door een inloopdouche, ruim ligbad, toilet, bidet en een luxe wastafelmeubel.

Exterieur:
Geniet van de bruisende binnenstad van Maastricht en tegelijkertijd van de rust die deze woning te bieden heeft. Zowel aan de buitenzijde als in de woning zijn vele authentieke details behouden waaronder de bordestrap, de ornamenten en de natuurstenen schouwen. Dit herenhuis biedt veel potentie en een uitstekende uitvalsbasis voor een gezin, waar ook ruimte is om vanuit huis te werken.

Algemene informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pro Housing Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Vastgoed IDNL-8412
Vraagprijs€ 995.000 k.k.
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.276 m²
Perceelopp.142 m²
Bouwjaar1913
Slaapkamers6
Badkamers2
Garages -
EnergielabelD

PH Exclusive Real Estate Achter het Vleeshuis 9, 6211 GR Maastricht

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer PH Exclusive Real Estate