Exclusief wonen in de duinen van Cadzand Vlamingpolderweg 3, 4506HZ Cadzand-Bad
Ref. 00733

Verhage-Lemahieu
Vraagprijs€ 4.800.000 k.k.
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.207 m²

Contacteer Verhage-Lemahieu

Let op: de vraagprijs is excl notariskosten. U betaalt géén overdrachtsbelasting echter wordt er 21% BTW gerekend over de koopsom.

Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice!

In Cadzand-Bad staat reeds jaar en dag ‘De Blanke Top’ bekend als hoogste duin en meest zichtbare baken van de streek. Het is op deze befaamde duingordel, aan de prachtige kust van Zeeuws-Vlaanderen, dat het exclusieve project ‘De Blanke Top – The Residence’ is verrezen.

Op de derde etage van Residentie Vlaanderen treft u dit prachtige, luxe en comfortabele doorzonappartement aan met ruime terrassen, zowel aan de zee- als landzijde.

Het appartementencomplex is met haar stijlvolle architectuur in perfecte harmonie met het beschermde duinenlandschap van Cadzand-Bad.

Door de unieke samenwerking met het aangrenzende hotel "De Blanke Top" beschikt u als resident over een uitgebreid aanbod van hoteldiensten zoals Roomservice & Laundry service. Alle inwoners van residentie "Blanke Top" hebben ook onbeperkt toegang hebben tot het luxueuze Spa, Wellness- en fitnesscentrum van het hotel. Met meer dan 950m2 oppervlakte en "one-of-a-kind" serviceniveau behoren deze wellness faciliteiten tot de absolute topklasse, synoniem voor grenzeloos genieten in een exclusieve en stijlvolle context.

Cadzand-Bad heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een mooie, kwaliteitsvolle badplaats, maar rustiger dan de drukkere badplaatsen langs de Belgische kust. Natuur, rust en frisse lucht zijn hier alom aanwezig. Maar u ontdekt er ook een rijke gastronomische cultuur waarbij verse en lokale producten de basis vormen van dit genot.Vastgoed ID00733
Vraagprijs€ 4.800.000 k.k.
WoningtypeAppartement
Woonopp.207 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2020
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages1
Energielabel -

Verhage-Lemahieu Rondweg 1, 4524 JL Sluis Sluis

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Verhage-Lemahieu